Fleischgerichte / Meat Dishes

03
Thüringer Rostbratwurst
– Sausage Thuringia Style –

auf Kartoffelsalat nach Art des Hauses / grilled sausages “ Thuringia“ style served with homemade potato salad

12,90 €

Schweinebraten
– Roast Pork –

mit Preiselbeeren geschmort, dazu Saisongemüse und Röstkartoffeln / braised with cranberries, beside vegetables and potato gratin

13,90 €

Schweinerückensteak
– Pork Steak –

in Champignonrahmsauce, dazu Saisongemüse und Röstkartoffeln / pork steak in mushroom sauce, seasonal vegetables and roasted potatoes 

14,40 €

Schnitzel Wiener Art
– Vienna Schnitzel –

mit hausgemachtem lauwarmen Kartoffelsalat und einem Beilagensalat / viennese style schnitzel served with warm homemade potato salad and salad aside

14,90 €

Maishähnchenbrust
– Breast of Sweetcorn-Chicken –

in Champignon-Kräutersauce, an Kartoffelgratin und Marktgemüse / breast of sweetcorn-chicken in mushroom-herb sauce, potato gratin and beside vegetables

15,50 €

Lammhaxe
– Lamb Shank –

mit Rosmarin und Thymian geschmort, dazu Marktgemüse und Röstkartoffeln / lamb shank, braised with rosemary and thyme, beside vegetables and rost potatoes

15,50 €

Rotwein-Schalottensteak
– Red Wine & Schallots Beef Steak –

Rumpsteak in Rotwein-Schalottensauce, dazu Marktgemüse und Kartoffelgratin / beef steak in a sauce of red wine and shallos, beside vegetables and potato gratin

17,90 €

Kräuter-Rumpsteak
– Herbal Rump Steak –

auf mariniertem Salat, dazu Kräuterbutter und Röstkartoffeln / argentinian beef steak on marinated salad served with homemade herb-butter and roast potatoes

18,90 €

Pfeffer-Rumpsteak
– Pepper Beef Steak –

auf grünem Pfeffer al la Creme an Marktgemüse und Kartoffelgratin / pepper beef steak in a creamed sauce of green pepper beside vegetables and potato gratin

19,90 €